ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

Πρόεδρος:
Άντζελα Σολομωνίδου

Μέλη:
Ευτύχιος Παπαχριστοφόρου
Βρασίδας Μαυρουδής
Σπυρίδων Λεμπέσης
Βασιλική Γεωργίου

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:

Πρόεδρος:
Άντζελα Σολομωνίδου

Η κα. Άντζελα Σολομωνίδου είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales και του Institute of Certified Public Accountants of Cyprus. Αφού εργάστηκε για 7 χρόνια στο ελεγκτικό επάγγελμα, στην Κύπρο και τη Μεγάλη Βρετανία, ασχολήθηκε με λογιστικά / ελεγκτικά θέματα. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ανέλαβε διδακτικά και διοικητικά καθήκοντα στο Cyprus College και το Philips College. Έχει επίσης στο ενεργητικό της αρκετές εκδόσεις, τόσο για λογιστικά / ελεγκτικά, όσο και για κοινωνικά θέματα. Από το Σεπτέμβριο του 2000 μέχρι και το 2005 εργαζόταν στο συγκρότημα εταιρειών Suphire ως Οικονομικός Διαχειριστής και Βοηθός Γενικός Διευθυντής στην εταιρεία  Suphire Venture (Capital) Limited.

 

Μέλος:
Ευτύχιος Παπαχριστοφόρου

Γεννήθηκε στην Πάφο το 1944. Απεφοίτησε από το Γυμνάσιο Πάφου και σπούδασε Φυσική στην Αθήνα. Εργάστηκε στο Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας από όπου και αφυπηρέτησε.

 

Μέλος:
Βρασίδας Μαυρουδής

Ο κoς Βρασίδας Μαυρουδής απεφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο και την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας. Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία, στον κλάδο της Ηλεκτρολογίας. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο του Αυτοματισμού στην Ηλεκτρομηχανολογία. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων, μέλος της Ο.Ε.Β. και διαφόρων ιδιωτικών εταιρειών. Είναι σύμβουλος σε διάφορες βιομηχανικές μονάδες. Ιδιωτεύει στον κλάδο της Ηλεκτρομηχανολογίας με έδρα τη Λεμεσό.

 

Μέλος:
Σπυρίδων Λεμπέσης

Γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1963. Το 1986 απεφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Παλέρμου της Ιταλίας όπου σπούδασε Μαθηματικές επιστήμες και ακολούθως απέκτησε το Master of Arts in Marketing Management από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. Το 1990 εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της Levis και ακολούθως διετέλεσε διευθυντής εξαγωγών της Διεθνούς Βιομηχανίας Ενδυμάτων Α.Ε., διευθυντής εξαγωγών της Americanino Europe A.E., ενώ από το 1998 μέχρι σήμερα είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας επώνυμων μαγαζιών ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα, ιδιοκτήτης μαγαζιών ένδυσης και υπόδησης στη Ρουμανία και ιδιοκτήτης εργοστασίου παραγωγής ενδυμάτων στη Βουλγαρία. Είναι επίσης μέτοχος σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα με την επωνυμία MD Supplies Limited.

 

Mέλος:
Βασιλική Γεωργίου

Η κα Βασιλική Γεωργίου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1966. Απεφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται χρόνια ως γραμματέας στο δικηγορικό γραφείο του κου Γεώργιου Α. Γεωργίου στη Λάρνακα από το 1985 μέχρι σήμερα.


 

 

 

 

 

     Ισχύς Επενδυτική Δημόσια Λτδ. © copyright 2007